0. szemeszter 2017

SZTE "Zéró szemeszter" - szakmai felkészítő hét leendő hallgatóink számára

Az SZTE TTIK Fizikai Intézet a Magyar Fizikushallgatói Egyesület Szegedi Helyi Bizottságával (MaFiHE SzHB), az SZTE Eötvös Loránd Kollégium Fizika Műhelyével és a Pro Physica Hallgatói Alapítvánnyal karöltve szakmai felkészítő hetet szervez Szegeden a 2017. szeptembertől induló Fizika BSc és fizika-X osztatlan tanárszakos képzésekre felvételt nyerő, leendő hallgatók számára.

Időpont: 2017. augusztus 21-25.

A felkészítő hét során szakmai foglalkozásokra, tájékoztató előadásokra, egyetemi helyszínek meglátogatására és közösségépítő programokra kerül majd sor. A program megvalósításában hallgatók, doktoranduszok és fiatal oktatók működnek közre, és segítenek megkapni a választ arra, hogy részecske vagy-e vagy hullám. Valamint arra is választ kaphattok, hogyan kerül szeretet a képletekbe egy különleges ∇-operátor használatával.

A várható részvételi költség 15.000 Ft, ami magában foglalja a csoportosan szervezett szállás és napi egyszeri étkezés árát.

További, részletes információk megjelenése és a regisztráció megnyitása július közepén várható a Fizikai Intézet és a MaFiHe SzHB honlapjain:

Üdvözlettel: a szervezők
2016-os Galéria:

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Physics Students @ University of Szeged