Category Archives: álláshirdetés

Bosch Álláslehetőség

Az alábbi gyakornoki álláslehetőség-javaslatot kaptam a Bosch-tól: A Robert Bosch kft. budapesti fejlesztő központjába keresünk gyakornokot az optikai szimuláció és tervezés csapatba. A feladat elsősorban matematika (valószínűségszámítás) és programozás ismeretet igényel.  A gyakornok optikai elvű szenzor fejlesztésébe kapcsolódhat be. Elvárások:
  • valamely programozási nyelv ismerete (MATLAB vagy objektumorientált programozási tapasztalat előny)
  • valószínűségszámítás alapjainak ismerete
  • aktív hallgatói jogviszony még legalább fél évig
  • társalgási szintű angol vagy német nyelvtudás
Kapcsolat: Játékos Balázs balazs.jatekos ‘kukac’ hu.bosch.com
VÉGZŐS FIZIKUSOK, FIZIKA SZAKOSOK FIGYELEM! Szinte a kezedben a diploma, de még nem tudod mihez kezdj vele? Munkát, állást keresel? Változatos, kreatív, kihívásokkal teli, izgalmas munkára vágysz? Jó a kommunikációs képességed? Gyere az Akusztika Mérnöki Irodához! A műszaki akusztika területén széles skálában tudunk munkalehetőséget biztosítani. Jó teljesítés esetén külföldi munkavégzés is lehetséges. Érdeklődj a következő telefonszámon: 06-30-590 2561 Gépjármű vezetői engedély és angol nyelvtudás kötelező. AutoCad tervező program ismerete előny.

Bosch lehetőségek

Kedves Fizikus Hallgatók! A Bosch budapesti fejlesztőirodájába az ESI-S csoportba keresnek szimulációs és optikai szimulációs mérnököt. A lehetőség annyiban különleges, hogy MEMS (micro-electro-mechanical systems) és MOEMS (micro-opto-electro-mechanical systems) szimulációs feladataiba és tervezési munkáiba lehet bekapcsolódni. Ezek a pozíciók végzettek számára elérhetők, de ha valaki gyakornoki pozíciót szeretne, akkor is érdemes próbálkoznia. Szimulációs mérnök Optikai Szimulációs Mérnök
Hasonló pozíciók nyitottak még a Reutlingeni fejlesztőközpontban is (Németország). Ezekről a nemzetközi karrier oldalon tudtok tájékozódni. Itt az EST4 nevű osztály által kiírt pozíciókat érdemes keresni, ha valakit a MEMS fejlesztés érdekel.
A pozíció kiírásban lévő e-mail cím a HR osztályhoz vezet. Ha valakinek a csoporttal kapcsolatos kérdése van, akkor küldje el azokat  e-mail címemre nyugodtan.
Játékos Balázs
balazs.jatekos 'kukac' hu.bosch.com